Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

info@stp-group.fiinfo@stp-group.fi

Kaikki alkaa jostain, niin myös STP-Group Oy.. 

 

Me olemme aloittaneet jätehuollossa työskentelyn jo muutama vuosikymmen sitten, mutta muiden palveluksessa. Näistä mahtavista vuosista olemme saavuttaneet kovan ammattitaidon ja sitä olemme nyt vuodesta 2015 alkaneet hyödyntämään yrityksemme rakentamisessa.

Teemme ison osan itse, mutta myös toimimme yhteistyössä muiden alalla olevien yritysten kanssa, näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme täyden palvelun jätehuoltoa, saavuttaen parhaan mahdollisen jätehuollon kokonaispalvelun. Tämä perustuu, niin pieniin, kuin isoihin yhteistyökumppaneihin, mutta erittäin luetettaviin ammattilaisiin, sekä todella laadukkaisiin tuotteisiin mitä olemme mukaan valinneet.

Syväjätesäiliöhuoltoja teemme useammalle valmistajalle valtuutettuna huoltajana, näin myös syväsäiliöhuollot ovat iso osa tarjoamaamme palvelua.

Pesu- ja huoltopalvelut kattavat koko jätehuollon aina jäteastioista puristimiin ja kaikkea siltä väliltä, näin tilat ja välineet saadaan käyttäjille mukavaan ja miellyttävään käyttökuntoon sekä taataan niiden toimivuus vuosiksi eteenpäin.

Palvelutarjontaan kuuluu myös paljon muita jätehuollon palveluita, joten tutustu rauhassa  kotisivuihimme, mikäli jäi kysymyksiä yrityksemme toiminnasta, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

 

Sebastian Kemiläinen

STP-Group Oy

sebastian.kemilainen@stp-group.fi